پیشکسوت قایقرانی پتانسیل این رشته را در ایران بالا ارزیابی کرد و در خصوص ایجاد شرایط پیشرفت قایقرانی گفت: باید بیش از این ها از قایقرانی که یکی از رشته های پر مدال المپیک و بازی های آسیایی است، حمایت شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، یوسف نقی زاده از حدود سال 60 فعالیت قایقرانی خود را در هیات تهران آغاز کرد. او هم در رشته کایاک و هم کانو فعالیت کرده و پس از طی دوران ورزشکاری خود به داوری روی آورده و در این عرصه موفقیت های مهمی داشته است. این داور بین المللی آبهای آرام و کانوپولو کشورمان یکی از نمایندگان داوری قایقرانی ایران در بازی های آسیایی 2006 دوحه قطر بود و تجربه قضاوت در مسابقات جهانی و آسیایی را نیز دارد.
این پیشکسوت قایقرانی معتقد است باید از ظرفیت کارشناسان و افراد متخصص قایقرانی که صاحب نفوذ هستند استفاده کرد.
نقی زاده افزود: افراد دلسوزی در قایقرانی هستند که از تجربه و تخصص لازم برخوردارند. باید از وجود آن ها استفاده کرد تا شرایط خوبی برای ورزش رقم بخورد.
وی حمایت مالی از فدراسیون را یکی از مهمترین عوامل پیشرفت قایقرانی دانست و گفت: قایقرانی متکی به امکانات است و برای تهیه امکانات باید منابع مالی خوبی در اختیار داشته باشد. به نظرم علاوه بر مسئولین ورزش، حامیان مالی باید از این رشته پرمدال پشتیبانی کنند تا شاهد موفقیت های خوبی در قایقرانی باشیم.
این داور بین المللی قایقرانی همچنین گفت: فضای موجود در قایقرانی نیز بستر مناسبی برای حامیان مالی است که بتوانند از آن برای بهتر دیده شدن استفاده کنند.
نقی زاده داشتن دانش روز را یکی دیگر از عوامل موفقیت قایقرانی عنوان کرد و افزود: در دوره هایی که بودجه خوبی در قایقرانی تزریق شده، شاهد بودیم که با آوردن دانش روز دنیا مسیر پیشرفت قایقرانی هموارتر شد و نتایج خوبی هم در پی داشته است.
وی افزود: باید این علم روز دنیا هم در بحث فنی و هم مدیریتی همیشه به روز نگه داشت تا هم از دنیا عقب نمانیم و هم پا به پای کشورهای صاحب نام قایقرانی حرکت کنیم و پله پله به مقام های جهانی و آسیایی دست پیدا کنیم.
این پیشکسوت قایقرانی همچنین تاکید کرد: تمام کشورهای توسعه یافته به دلیل اهمیت ورزش و کسب نتیجه در رویدادهای مهم مثل المپیک بر رشته های پرمدال و پایه سرمایه گذاری می کنند. با یک جست و جوی ساده متوجه می شویم که کشورهای اروپایی و آسیایی در چند سال گذشته کاملا بر روی قایقرانی تمرکز کرده اند و نیاز است که مسئولان ورزش ما نیز چنین برنامه ای داشته باشند.
نقی زاده با اشاره به پتانسیل های قایقرانی در کشور گفت: کمتر کشوری مثل ایران است که بستر و فضای مناسبی برای قایقرانی داشته باشد. ما باید قدر این داشته ها را بدانیم و مسئولان ورزش کشور با حمایت از فدراسیون سرعت توسعه این رشته را بیشتر کنند.
وی با اظهار امیدواری نسبت به شرایط قایقرانی اظهار داشت: حدود سال 84 قایقرانی دچار یک تحول شد و اتفاق های خوبی در این رشته افتاد. به نظرم با حضور سهرابیان و جذب حمایت ارگان های مختلف ورزشی و همچنین استفاده از افراد متخصص و موثر می توان دوباره شاهد تحول در قایقرانی بود.
نقی زاده در پایان تاکید کرد: به شخصه به آینده قایقرانی امیدوارم و معتقدم کشور ما ظرفیت و پتانسیل رشد و توسعه این رشته بیش از این ها است و با توجه بیشتر و حمایت موثرتر از این رشته که در بازیهای آسیایی و المپیک بسیار پر مدال است، افتخارات زیادی کسب خواهد شد.