تست استعدادیابی رشته روئینگ بانوان در هیات قایقرانی استان فارس برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، هیات قایقرانی فارس پس از برگزاری تست استعدادیابی و ارزیابی شاخصهای ورزشکاران، با استفاده از دستگاه سمیلاتور که توسط همین هیات طراحی شده، تست استعدادیابی روئینگ برگزار کرد.
این تست توسط بانوان مربی استان، بهاره توانا و فاطمه ساریخانی با حضور علاقهمندان و ورزشکاران رشته های مختلف، با توجه به شاخصهای استاندارد فیزیک بدنی موردنیاز رشته روئینگ، مطابق با دستورالعمل فدراسیون جهانی انجام شد.
شرکت کننده ها در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان با توجه به امتیازهای کسب شده گروهبندی شده و جهت شروع تمرینات با دستگاه سمیلاتور فعالیت خود را آغاز کردند.
دستگاه سمیلاتور شبیهساز قایق روئینگ توسط هیات قایقرانی استان فارس طراحی و در استخر نصب شده و ورزشکاران رشته روئینگ این استان با استفاده از این دستگاه تمرینات خود را دنبال میکنند.