پیشکسوت و عضو هیات رئیسه فدراسیون قایقرانی با اشاره به دشواری های پیش رو در مسیر رشد و پیشرفت گفت: فدراسیون اکنون در مسیر توسعه و پیشرفت قرار دارد و حمایت از برنامه های موجود این توسعه را بیشتر هم می کند.
خسرو ابراهیمی عضو هیات رئیسه فدراسیون قایقرانی، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون درباره شرایط کنونی قایقرانی اظهار کرد: این روزها قایقرانی کشور یکدست و یکدل به سمت موفقیت در رقابت های انتخابی المپیک گام برمی دارد و فدراسیون هم با تمام محدودیت هایی که دارد توانسته آرامش خوبی برای ملی پوشان فراهم کند.
وی ادامه داد: قایقرانی یک رشته پرمدال است که کل کشورهای آسیایی سرمایه گذاری خوبی روی آن انجام داده اند و قطعا اگر ما بخواهیم با قدرت کارمان را پیش ببریم و عقب نمانیم نیاز به همتی مضاعف است. به نظرم این همت درون فدراسیون وجود دارد و من شاهد تلاش های زیادی هستم.
پیشکوست قایقرانی ایران با اشاره به این همت مضاعف تصریح کرد: آقای سهرابیان مدیری کاربلد، خاک خورده و البته جوان است. انگیزه جوانی او در کارش کاملا مشخص است و چون از خانواده قایقرانی بوده و گام به گام بالا آمده به خوبی بر قایقرانی اشراف دارد.
ابراهیمی افزود: او با تمام توان در حال کار کردن است و واقعا همان همت مضاعف را در پیش بردن کار دارد. سهرابیان ملی پوش، مربی و مدیر خوبی در قایقرانی بوده و اکنون می داند به عنوان رئیس فدراسیون باید چطور کار را پیش ببرد و این برای قایقرانی اتفاق خوبی است.
عضو هیات رئیسه فدراسیون قایقرانی، با اشاره به دشواری های پیش رو برای رشد و توسعه این رشته تاکید کرد: کار برای پیشرفت بسیار دشوار است و نیاز به یکدلی و همکاری هم دارد. اتفاق خوب این است که بدنه قایقرانی سهرابیان را به خوبی قبول دارد و این باعث می شود بسیاری از دشواری های راه پیش رو هموار شود.
وی با اشاره به جلسات هیات رئیسه فدراسیون نیز بیان کرد: ما جلسات خوبی داشته ایم. اعضای هیات رئیسه از افراد توانمند کشور هستند و قطعا در پیشبرد اهداف و توسعه قایقرانی می توانند نقشی بزرگ ایفا کنند. آقای سهرابیان هم به خوبی موارد را در هیات رئیسه مطرح می کند و قطعا در آینده شاهد اتفاق های بسیار خوبی خواهیم بود. باعث افتخار من نیز هست که بتوانم گوشه ای از کار را بگیرم و کمکی به قایقرانی کنم.
ابراهیمی در پاسخ به این سوال که شرایط قایقرانی کشور در مقایسه با کشورهای آسیایی را چطور ارزیابی می کند؟ اظهار کرد: کشورهای آسیایی سرمایه گذاری زیادی روی قایقرانی انجام داده اند چرا که تعداد مدال های این رشته در المپیک و بازی های آسیایی بسیار زیاد است. ما هم شرایط خوبی داریم و پتانسیل قایقرانی خوب است. به نظرم اکنون قایقرانی این فرصت را دارد که رشد سریعی داشته باشد. قایقران های خوبی داریم و امیدوارم که در رقابت های انتخابی المپیک نیز موفق باشند. قطعا با حمایت های بیشتر کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش توسعه بیشتر می شود.
نائب رئیس سابق فدراسیون قایقرانی، با اشاره به ضرورت توجه به رده های پایه نیز بیان کرد: رده های پایه اهمیت بسیار زیادی در رشد قایقرانی دارند که فدراسیون در این مدت برای آنها برنامه ریزی کرده است. تیم های ملی جوانان و زیر 23 سال فعالیت خود را آغاز کرده اند و فدراسیون از امروز برای بازی های آسیایی بعدی نیز برنامه دارد. حمایت از این برنامه ها باعث می شود که رشد و توسعه بیشتر شود.