با برگزاري هفته چهارم رقابت هاي ليگ برتر کانوپولوي آقايان باشگاه آواي شهرکرد در صدر جدول قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون قايقراني، هفته چهارم رقابت هاي ليگ برتر کانوپولوي آقايان صبح امروز 14 ارديبهشت ماه در هواي باراني درياچه آزادي برگزار شد.
6 مسابقه در اين روز انجام شد.
هيات قايقراني زنجان 7 بر 2 از سد اردوگاه شهيد رسولي نوشهر گذشت، منطقه آزاد انزلي 10 بر 0 بازرگاني محمدنژاد را برد، آواي شهرکرد 11 بر 2 اردوگاه شهيد رسولي نوشهر را شکست داد، هيات قايقراني زنجان 4 بر 1 منطقه آزاد انزلي را مغلوب کرد، اردوگاه شهيد رسولي نوشهر 5 بر 3 بر بازرگاني محمدنژاد بابلسر غلبه کرد و آواي شهرکرد با نتيجه 12 بر 0 منطقه آزاد انزلي را در هم کوبيد.
بر اين اساس در پايان نيم فصل نخست رقابت هاي ليگ برتر کانوپولوي آقايان آواي شهرکرد با 18 امتياز صدرنشين شد، مرزباني ناجا با 15 امتياز در رده دوم ايستاد و هيات قايقراني زنجان با 12 امتياز در رده سوم قرار گرفت.