سرمربي اسلالوم بانوان در آغاز دومين مرحله اردوي آمادگي آبهاي خروشان گفت: مراحل اول اردو را با توجه به اينکه رودخانه کرج آماده برگزاري اردو نيست، در درياچه آزادي آغاز کرديم و به محض مهيا شدن رودخانه تمرينات را در آنجا برگزار خواهيم کرد.
کتايون اشرف ادامه داد: البته اين شرايط کمک خوبي به ما کرده و باعث شده که علاوه بر نفرات برتر مسابقات قهرماني کشور، نفرات ديگري نيز در اردو داشته باشيم و به طور کلي روي تکنيک بچه ها بيشتر کار کنيم.
وي در خصوص انتخاب نفرات ملي پوش اظهار داشت: نفرات ما از مسابقات قهرماني کشور ارديبهشت ماه در رودخانه کرج با هر شرايط سني انتخاب شدند و 2 نفر اول به اردو دعوت شدند. اما ما براي پيشرفت جوان ترها، نفرات سوم و چهارم را به اردو دعوت کرديم تا با کار کردن بر روي تکنيک آن ها پشتوانه خوبي داشته باشيم. البته اگر اين نفرات به شرايط آمادگي خوبي دست پيدا کنند و در آب خروشان رکورد خوبي ثبت کنند حتما در اردو باقي مي مانند.
سرمربي تيم ملي اسلالوم بانوان در خصوص تست انتخابي تيم ملي اسلالوم براي بازيهاي آسيايي بيان کرد: تست انتخابي ما حتما در آب خروشان خواهد بود، چراکه شرايط آب خروشان کاملا متفاوت است.
اشرف در خصوص تست انتخابي اسلالوم تشريح کرد: اما يک تست انتخابي در نهايتا 5 ماه قبل از بازيهاي آسيايي خواهيم داشت و نفرات نهايي مشخص مي شوند تا با تمرکز بيشتري کار را دنبال کنيم. از هيات هاي قايقراني مي خواهيم تا اگر نفراتي دارند که مدعي حضور در جمع ملي پوشان هستند، آماده کنند تا در تست حضور داشته باشند.
وي تاکيد کرد: سعي مي کنيم اردوي برون مرزي خوبي در يک پيست استاندارد مسابقات داشته باشيم تا قايقرانان با آمادگي کامل هم از نظر تکنيکي و فني و هم از نظر ذهني و تجربه به بازيها اعزام شوند.
اشرف در پايان تصريح کرد: با توجه به شرايط و نفرات حاضر در اردو، به نتايج اسلالوم در بازيهاي آسيايي بسيار خوشبينم. اميدواريم بتوانيم شرايط مناسبي تا بازيها آماده کنيم و تمرينات خوبي داشته باشيم و با قدرت در اين رقابت ها شرکت کنيم.