پنجمين دوره ليگ آبهاي آرام آقايان با قهرماني باشگاه ملوان نداجا به پايان رسيد.
پنجمين دوره ليگ آبهاي آرام آقايان با حضور باشگاه هاي مقاومت بسيج، قوا، هيات تهران، هيات نوشهر و پارس پليمر، پاس، مرزباني ناجا و ملوان نداجا برگزار شد. هفته چهارم و پاياني اين رقابت ها امروز 18 بهمن ماه در درياچه آزادي برگزار شد.
قايقرانان در اين هفته از رقابت ها در 5 ماده استقامتي به مصاف هم رفتند و چهره نفرات برتر مشخص شد.
در کاياک يکنفره 2000 متر علي آقا ميرزايي ار ملوان نداجا اول شد، امين بوداغي از مرزباني ناجا دوم و اميد احمدي از ملوان نداجا در جايگاه سوم قرار گرفتند.
در کانوي يکنفره 2000 متر نبي رضايي از ملوان نداجا اول، کيا اسکنداني از مرزباني ناجا دوم و هومن کريمي از ملوان نداجا جايگاه سوم را از آن خود کردند.
در کاياک يکنفره 5000 متر فرزين اسدي از ملوان نداجا مقام اول، بابک دربان از مقاومت بسيج دوم و صادق زماني از مرزباني نداجا مقام سوم را بدست آوردند.
در کانوي يکنفره 5000 متر کيا اسکنداني از مرزباني ناجا اول شد، نبي رضايي و همون کريمي از ملوان نداجا مقام دوم و سوم را از آن خود کردند.
در کاياک دونفره 5000 متر امير خانساري و محمدرضا صياد مومن از ملوان نداجا مفام اول، پوريا شريفي و مسعود شاهپوري از مقاومت بسيج مقام دوم، سجاد فرشچي و سينا زارعي از قوا رده سوم را به خود اختصاص دادند.
بر اين اساس در پايان ليگ آبهاي آرام بانوان باشگاه ملوان نداجا با 396 امتياز به صدرنشيني خود ادامه داد، مقاومت بسيج با 346 امتياز در جايگاه دوم قرار گرفت و مرزباني ناجا با 328 امتياز در رده سوم ايستاد.