درياچه مجموعه ورزشي آزادي تهران بار ديگر ميزبان يکي ازمسابقات قهرماني ايران در رشته قايقراني خواهد بود. اين بار پارو زنان آب هاي آرام کشورمان براي شرکت در اين رقابت ها به تهران مي آيند تا
شانس خود براي حضور در اردوهاي تيم ملي را امتحان کنند. اين
رقابت ها که در دو بخش بانوان و آقايان برگزار مي شود به دليل تعداد زياد شرکت کننده در آن يکي از مسابقات خوب و سطح بالا به شمار مي رود که البته قرار است از نتايج آن براي ميزباني رقابت هاي
قهرماني آسيا که سال بعد در تهران خواهد بود استفاده شود. تا کنون ۱۸ تيم آمادگي خود را براي شرکت در قهرماني ايران اعلام کردند. تيم هاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، اصفهان، بوشهر، تهران الف، تهران ب، زنجان، قزوين، کردستان، کرمانشاه، گلستان، گيلان، مازندران، هرمزگان، همدان، خوزستان و خراسان رضوي تيم هاي حاضر در اين مسابقات هستند که از سوي کميته آبي هاي آرام فدراسيون قايقراني اعلام شدند. اين رقابت ها از ۱۶ تا ۲۱ آبان برگزار مي شود که تيم هاي حاضر بايد روز پنج شنبه وارد محل مسابقات شوند. صبح جمعه يک برنامه تمريني براي تمامي تيم ها در نظر گرفته شده تا در بعداز ظهر جمعه اين رقابت ها به طور رسمي آغاز شود. اما ملي پوشان کشورمان هم که از ماه ها قبل در اردوي آماده سازي خود به سر مي برند براي حضور در اين رقابت ها در قالب تيم هاي شهر خود وارد مسابقات مي شوند تا در اين ميان رکوردهاي آنها هم مورد بررسي قرار گيرد و بعد از اتمام مسابقات بلافاصله به اردو وارد مي شوند. رييس کميته آب هاي آرام فدراسيون قايقراني برگزاري اين مسابقات در اين سطح را مهم ارزيابي مي کند و مي گويد: حضور اين تعداد تيم در مسابقات تا کنون بي سابقه بوده که مطمئنا با کسب رکوردهاي بالا سطح اين رقابت ها از مسابقات آسيايي هم فراتر مي رود. علي پورعسگرپرست مي افزايد: تهران در سال ۲۰۰۹ ميزبان رقابت هاي قهرماني آسياست که برگزاري مسابقات قهرماني ايران در اين سطح مي تواند يک شبيه سازي براي سال بعد باشد. نقاط ضعف و قوت برگزاري را شناسايي و براي ميزباني بعدي مان آن را رفع و تقويت مي کنيم.
وي ادامه داد: نه تنها تجربه برگزاري مسابقات بزرگ از اهداف ماست بلکه آماده نگه داشتن ورزشکاران تيم هاي ملي، شناخت چهره هاي جديد و شناسايي آنها و بازبيني ترکيب تيم هاي ملي هم از مهمترين اهداف اين فدراسيون در برگزاري مسابقات قهرماني ايران به شمار مي رود. در رقابت هاي امسال حدود ۱۶۰ زن و ۲۸۰ مرد در قالب ۱۸ تيم و در رشته هاي کانو و کاياک و در مواد مختلف آن شرکت مي کنند. بانوان در کاياک يک، دو و چهار نفره در مسافت هاي ،۲۰۰ ۵۰۰ و هزار متر و آقايان در کاياک و کانوکانادايي يک، دو و چهار نفره و در همين مسافت ها شرکت مي کنند.
رييس کميته آب هاي آرام در ادامه به حضور ملي پوشان در اين مسابقات اشاره کرد و متذکر شد تمامي ملي پوشان اعم از تيم الف در تهران و تيم ب که در استان هاي گيلان و مازندران در حال تمرين هستند هم وارد مسابقات مي شوند تا مورد بازبيني قرار گيرند. به علاوه رکوردهاي همه مدعيان را بررسي مي کنيم و کساني که صاحب رکوردهاي بالاتر باشند را در اردو نگه مي داريم و آنها را جايگزين نفرات ضعيف مي کنيم. در کل مسابقاتي که برگزار مي شود اگر چهره اي جديد ظاهر شود و فيزيک بدني مناسبي داشته باشند در تيم ملي به روي آنها باز است و از آنها استقبال مي کنيم. پورعسگرپرست در پايان اعلام کرد: بعد از اتمام اين مسابقات مدعيان وارد اردو شده و تا ۷ آذر در اردو باقي مي مانند تا زير نظر مربيان تيم هاي ملي تمرينات آماده سازي خوبي را پشت سر بگذارند.
نجمه سجادي، زينب محمدي و فروغ رفيع نيا از گيلان، گلسا محبي از زنجان، کيميا مينابي نژاد از هرمزگان، آزاده محمدي از کرمانشاه، سپيده همامي از تهران زيرنظر ويوچسلاو يولداشف سرمربي و رعنا بهلولي کمک مربي خود در تيم ملي کاياک بانوان حاضران در اردو هستند.
اميرحسين خدايار از مازندران، ياسر دهقان، پيمان صيامي، عادل مجللي، مصطفي رافخايي و محسن سعادت زاده از گيلان، کيارش اسديان از لرستان، وحيد چراغي از کرمانشاه، مرتضي رستمي از گلستان و سعيد آزادي و شاهو ناصري از کردستان، الياس اقليمي مربي، هومن صارميان دستيار مربي نفرات تيم ملي کانوکانادايي مي باشند.
در تيم ملي کاياک پسران نيز آرش قادري، عباس صيادي و آرمين بخشي زاد از گيلان، مسعود قاسمپور، حسين سينکايي و اروند درويش از مازندران، احمدرضا طالبيان از اصفهان از تيم ملي الف به همراه پدرام دادک از تهران و عليرضا علي محمدي از کرج از تيم ملي ب زيرنظر لوتار شفر، سرمربي، ايرج اقليمي مربي و انوش عباسي کمک مربي تمرينات خود را ادامه مي دهند.