با برگزاري دور مقدماتي مسابقات روئينگ بازي هاي آسيايي پاروزنان کشورمان در 5 ماده به شانس مجدد راه يافتند.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون قايقراني، مسابقات روئينگ بازي هاي آسيايي با شرکت 400 پاروزن از 24 کشور آسيايي از صبح امروز 28 مردادماه در پالمبانگ اندونزي آغاز شد.
در روز نخست رقابت ها نمايندگان کشورمان در 5 ماده به مصاف رقبا رفتند و در همه مواد به شانس مجدد راه يافتند.
مجتبي شجاعي در گروه اول دور مقدماتي روئينگ تکنفره سنگين وزن مردان در رقابت با نمايندگان ژاپن، تايلند، عربستان، پاکستان و هند با زمان 8:21.77 دقيقه در رده سوم قرار گرفت و به شانس مجدد راه يافت.
در روئينگ تکنفره سنگين وزن بانوان مهسا جاور در گروه دوم مقدماتي با نمايندگان چين، اندونزي، ويتنام و ژاپن رو به رو شد و در نهايت با زمان 9:18.21 دقيقه سوم و راهي شانس مجدد شد.
در گروه دوم مقدماتي روئينگ دونفره سنگين وزن مردان محسن شادي و عاقل حبيبيان با حريفاني از هند، ژاپن، ازبکستان و چين تايپه رقابت کردند و در پايان با زمان 7:20.77 دقيقه چهارم شدند و به شانس مجدد راه پيدا کردند.
در مسابقه تعيين خط روئينگ دونفره سنگين وزن بانوان پريسا احمدي و مريم کرمي در رقابت با نمايندگان کره، ژاپن، چين، قزاقستان و هند با زمان 8:07.72 دقيقه سوم شدند و روز پنجشنبه در فينال در خط 2 با حريفان رو به رو شوند.
در گروه دوم مقدماتي روئينگ چهارنفره سبک وزن بانوان تيم ايران با ترکيب مريم کرمي، مهسا جاور، نازنين رحماني و مريم اميدي پارسا در رقابت با نمايندگان تاينلد، اندونزي و چين تايپه با زمان 7:23.45 دقيقه در رده نخست قرار گرفتند و به فينال راه پيدا کردند.
نمايندگان کشورمان در ادامه رقابت ها فردا در دور مقدماتي 5 ماده ديگر به مصاف حريفان مي روند. مسابقات شانس مجدد تکنفره سنگين وزن بانوان و مردان و دونفره سنگين وزن مردان سه شنبه 30 مرداد و مسابقات فينال دونفره سنگين وزن بانوان و چهارنفره سبک وزن بانوان روز پنجشنبه اول شهريورماه برگزار خواهد شد.