در جلسه انتخابات رئيس هيات قايقراني استان چهارمحال و بختياري که روز گذشته10 آذرماه برگزار شد ابراهيم شفقت به عنوان رئيس هيات انتخاب گرديد.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون قايقراني و اسکي روي آب ، اين فدراسيون در راستاي سند راهبردي و سند چشم انداز 20 ساله فعاليتهاي مختلفي را با هدف توسعه و استفاده از ظرفيتها و منابع آبي در نظر گرفته است که از جمله توسعه اين ورزش و فعال کردن استانها را با در نظر گرفتن عواملي از جمله منابع آبي، امکان دسترسي به آن و محروميت مناطق را دنبال مي کند. از اين رو در سال 87 هيات قايقراني را در 3 استان يزد، همدان و چهارمحال و بختياري فعال نموده است.
بر اين اساس ، جلسه انتخابات رئيس هيات تازه تاسيس چهارمحال و بختياري ديروز با حضور کانديداها، نائب رئيس فدراسيون ، مديرکل تربيت بدني استان، نماينده آموزش و پرورش، نماينده مربيان و نماينده ورزشکاران برگزار شد که در نهايت ابراهيم شفقت با 14 راي به عنوان رئيس هيات انتخاب گرديد.
اين استان که از منابع آبي خوبي از جمله درياچه هاي چغاخور و بن و رودخانه زاينده رود برخوردار و محل مناسبي براي فعاليت رشته هاي اسلالوم و کانوپولو مي باشد.