اولین مرحله اردوی تدارکاتی تیم ملی آبهای آرام مردان از فردا ۳۰ دی ماه در دریاچه آزادی آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون قایقرانی، پس از برگزاری تست انتخابی و برگزاری جلسه کمیته فنی و انتخاب سرمربی تیم ملی آبهای آرام مردان، اولین مرحله اردوی آمادگی این تیم با هدف حضور موفق در مسابقات قهرمانی جهان و کسب سهمیه المپیک از فردا با حضور ۸ قایقران در بخش کایاک و کانو برگزار خواهد شد.
بنا بر اعلام کمیته آبهای آرام بر اساس پیشنهاد سرمربی تیم ملی، نفراتی با طرح اسامی در کمیته فنی و تصویب این کمیته به اردو اضافه خواهند شد.
این از فردا ۳۰ دی ماه آغاز می شود و تا ۲۰ بهمن ماه ادامه خواد داشت.
حسین ملکی سرمربی تیم ملی آبهای آرام مردان هدایت قایقرانان را در این مرحله از اردو برعهده دارد و رحیم برادری سرپرست اردو است.
پیمان قوی دل و علی آقامیرزایی از گیلان، امید احمدی از زنجان و احمدرضا طالبیان از اصفهان در بخش کایاک و محمدنبی رضایی و عبداله مشایخ بخشی از مازندران و شاهو ناصری و زانا ساعدی از کردستان در بخش کانوکانادایی نفرات دعوت شده به این مرحله از اردو هستند.