قايقرانان تيم ملي بادباني کشورمان در ادامه تمرينات خود از فردا 4 آذرماه به هرمزگان سفر مي کنند.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون قايقراني و اسکي روي آب ، قايقرانان بادباني ايران که سومين مرحله اردوي خود را از 19 آبان آغاز کرده بود در ادامه تمرينات از فردا 4 آذرماه به هرمزگان مي روند تا در هواي مطلوب تر خود را براي مسابقاتي که پيش رو دارند آماده کنند.
ديويد ميرالتا مربي تيم پس از بازديد از کمپ بندرعباس با توجه به آب و هواي مناسب و امکانات موجود آنجا را مکان مناسبي براي ادامه تمرينات تيم بادباني ايران ديد که پس از طرح اين موضوع توسط اتابکي رئيس کميته بادباني در جلسه هيات رئيسه و تصويب آن سيلورها بار سفر خود را به بندرعباس بستند.
25 قايقران در اين اردو حضور دارند که محمدعلي رسولي از گيلان، حسن وجداني مازندران، حسن مهدي زاده از هرمزگان و کيوان حسن زاده آذربايجان غربي از آنها خود را براي حضور در مسابقات آسيايي مالزي در رشته آپتميست آماده مي کنند. مسابقات آسيايي مالزي 21 تا 29 آذرماه در مالزي برگزار خواهد شد .
مجيد سيفي، حسين عيسي پور، سينا آرش، سياوش رجبي، محمد رهي ، محسن صبربخش و محمد حسين بهجتي از گيلان، وحيد ابراهيمي، مجتبي محمدزاده، مسعود جاني نسب، ميلاد جاني نسب، رضا نريماني کناري و سيد علي کاظمي از مازندران، يونس معتصم، محمد اوج هرمزي و صمد پناهي از هرمزگان، احمد احمدي، نادر درويشي، قادر درويشي، سروش قادري و شهاب خاتم به مربيگري ديويد ميرالتا و خالد پرويز سيلورهاي حاضر در اين اردو هستند.
ضمن اينکه پس از برگزاري چندين مرحله اردو بهترين نفرات انتخاب شده و به مسابقات بين المللي قطر که اوايل اسفند ماه برگزار خواهد شد اعزام مي شوند و در رشته هاي آپتميست، ليزر استاندارد، ليزر راديال، 420، 470 و هابي 16 به مصاف حريفان مي روند.