مسابقات مسافت 500 متر کاپ يک قايقراني آبهاي آرام آقايان در رده سني بزرگسالان امروز 29 ارديبهشت ماه به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون قايقراني، مسابقات مسافت 500 متر کاپ يک آبهاي آرام آقايان روز گذشته با برگزاري رقابتهاي مرحله مقدماتي آغاز شد و امروز نيز با برگزاري مسابقات مرحله فينال هب پايان رسيد.
براين اساس در گروه يک مرحله مقدماتي کاياک يکنفره ، هادي صياد سروري از گيلان با زمان 1:50.38 دقيقه، مصطفي نوري از همدان با زمان 1:59.12 دقيقه و رضا ياراحمدي از تهران با زمان 1:59.45 دقيقه به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را از آن خود کردند. همچنين سجاد تقي پور از گلستان ، داريوش فرجي از تهران توابع مقامهاي چهارم و پنجم را به خود اختصاص دادند.
در گروه 2 نيز ميلاد قاسمي از مازندران با زمان 1:51.49 دقيقه، محمدطاهر حسيني از کرمانشاه با زمان 1:51.91 دقيقه و احسان طيبي از خوزستان با زمان 1:59.58 دقيقه در رده هاي اول تا سوم قرار گرفتند و سعيد دلارام از آذربايجان شرقي و حسين اسماعيل زاده از اصفهان چهارم و پنجم شدند.
در مرحله نيمه نهايي سعيد دلارام از آذربايجان شرقي با زمان 2:03.91 دقيقه، حسين اسماعيل زاده از اصفهان با زمان 2:04.56 دقيقه و سجاد تقي پور از گلستان با زمان 2:06.18 دقيقه اول تا سوم شدند و به فينال راه يافتند. همچنين داريوش فرجي از تهران توابع در رده چهارم قرار گرفت و از رسيدن به فينال بازماند.
در گروه يک مرحله مقدماتي کانوي يکنفره، ميلاد طوري از گيلان با زمان 2:16.21 دقيقه، علي اوجاقي از کرمانشاه با زمان 2:16.92 دقيقه و قاسم قاسمي از بوشهر با زمان 2:32.06 دقيقه مقامهاي اول تا سوم را از آن خود کردند. در اين مسابقه قاسم ميرآقازاده از مازندران و احمد هويدر از خوزستان به ترتيب جايگاه چهارم و پنجم را بدست آورند.
در گروه دو نيز سروش رضويان از تهران با زمان 2:14.86 دقيقه، مرتضي رستمي از گلستان با زمان 2:20.63 دقيقه و مهدي بحري پور از آذربايجان شرقي با زمان 2:32.58 دقيقه اول تا سوم شدند. سجاد سهرابي از اصفهان نيز چهارم شد.
درکاياک دونفره، احمد بنده زاده و مسعود قاسم پور از مازندران با زمان 1:38.04 دقيقه، آرش بصارت دار و عباس صيادي از گيلان با زمان 1:41.11 دقيقه و مرتضي غضنفرپور و احسان طيبي نيا از خوزستان با زمان 1:52.51 دقيقه مقامهاي اول تا سوم را کسب نمودند. همچنين ماکان غياثي و پويا رعنا از تهران و حسن صمدي و فرامرز ورمرزيار از همدان مقامهاي چهارم و پنجم را بدست آوردند.
در کانوي دونفره، سروش رضويان و معراج محمد زاده از تهران با زمان 1:57.80 دقيقه، ميلاد طوري و مهرداد دانيالي از گيلان با زمان 1:59.32 دقيقه و محمد يوسف شهبازي و علي اوجاقي از کرمانشاه با زمان 2:06.80 دقيقه در مکانهاي اول تا سوم جاي گرفتند. ضمن اينکه علي نژاداسفنديار و مرتضي رستمي از گلستان، عباس و مهدي بحري پور از آذربايجان شرقي، اميرحسين خدايار و قاسم ميرآقازاده از مازندران، حسين خرم و سجاد سهرابي از اصفهان و محمد سليماني و احمد هويدر از خوزستان رده هاي چهارم تا هفتم را به دست آوردند.
پس از برگزاري مسابقات مرحله مقدماتي، رقابتها در مرحله فينال ادامه يافت که براين اساس درکاياک يکنفره ، ميلاد قاسمي از مازندران با زمان 1:53.92 دقيقه، هادي صياد سروري از گيلان با زمان 1:56.14 دقيقه و محمدطاهر حسيني از کرمانشاه با زمان 1:57.63 دقيقه به ترتيب مقامهاي اول تا سوم را از آن خود کردند. همچنين احسان طيبي نيا از خوزستان، رضا ياراحمدي از تهران، حسين اسماعيل زاده از اصفهان، سعيد دلارام از آذربايجان شرقي، مصطفي نوري از همدان و سجاد تقي پور از گلستان مقامهاي چهارم تا نهم را به خود اختصاص دادند.
در کانوي يکنفره، سروش رضويان از تهران با زمان 2:10.94 دقيقه، مرتضي رستمي از گلستان با زمان 2:14.96 دقيقه و ميلاد طوري از گيلان با زمان 2:18.00 دقيقه مقامهاي اول تا سوم را از آن خود کردند. در اين مسابقه علي اوجاقي از کرمانشاه، قاسم قاسمي از بوشهر، مهدي بحري پور از آذربايجان شرقي، سجاد سهرابي از اصفهان، قاسم ميرآقازاده از مازندران و احمد هويدر از خوزستان به ترتيب جايگاه چهارم تا نهم را بدست آورند.
درکاياک دونفره، احمد بنده زاده و مسعود قاسم پور از مازندران با زمان 1:48.53 دقيقه، آرش بصارت دار و عباس صيادي از گيلان با زمان 1:52.77 دقيقه و مرتضي غضنفرپور و احسان طيبي نيا از خوزستان با زمان 1:56.83 دقيقه مقامهاي اول تا سوم را کسب نمودند. همچنين ماکان غياثي و پويا رعنا از تهران و حسن صمدي و فرامرز ورمرزيار از همدان مقامهاي چهارم و پنجم را بدست آوردند.
در کانوي دونفره، سروش رضويان و معراج محمد زاده از تهران با زمان 2:03.81 دقيقه، ميلاد طوري و مهرداد دانيالي از گيلان با زمان 2:05.02 دقيقه و محمد يوسف شهبازي و علي اوجاقي از کرمانشاه با زمان 2:10.09 دقيقه در مکانهاي اول تا سوم جاي گرفتند. ضمن اينکه عباس و مهدي بحري پور از آذربايجان شرقي، اميرحسين خدايار و قاسم ميرآقازاده از مازندران، حسين خرم و سجاد سهرابي از اصفهان و محمد سليماني و احمد هويدر از خوزستان رده هاي چهارم تا هفتم را به دست آوردند.