نفرات برتر طرح استعداديابي بندرلنگه در رشته آپتيميست از امروز 12 مردادماه در پايگاه قهرماني بادباني بندرانزلي تمرينات خود را آغاز مي کنند.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون قايقراني، پس از انجام طرح استعداديابي که 30 خردادماه با حضور خالد پرويز سرمربي تيم ملي بادباني در بندر لنگه برگزار شد، نفرات برتر و مستعد به اردوي تمريني دعوت شدند. اين طرح بين 30 قايقران واجدالشرايط 10 ساله برگزار شد و در نهايت 8 قايقران به اردو دعوت شدند.
سيد عرفان، سيد عارف طالبي شيل سر، نيما رهبري و پدرام آقا باباي گوراب جيري از گيلان و الياس غريب پور، علي شريفي، محمدامين فلاحي نيا و محمد بحري از هرمزگان نفرات دعوت شده به اين اردو هستند.
شايان ذکر است رشته آپتيميست يکي از رشته هاي بادباني مي باشد که افراد 8 تا 15 ساله در آن فعاليت دارند و معمولاً ورزشکاران تمام کشورها، بادباني را با اين رشته آغاز مي کنند. اين رشته در المپيک آسيايي در 2 بخش پسران و دختران 6 مدال دارد.