در روز سوم مسابقات روئينگ قهرماني جوانان جهان قايقرانان ايران مقام هاي نوزدهم و بيست و چهارم را کسب کردند.
به گزارش روابط عمومي فدراسيون قايقراني و اسکي روي آب، در رشته سنگين وزن يک نفره بانوان شادي فرج پور از کشورمان براي صعود به فينال C يا D در نيمه نهايي با يجي کيم از کره جنوبي، آيدل اوز گول از ترکيه، نيکول بيلاسکي از آمريکا، توني بوتوا از بلغارستان، وينتا موکا از لاتوآ و کريستينا جيمس از مجارستان هم گروه شد که در پايان اين مسابقه توني بوتوا از بلغارستان با زمان 54/07/8 اول، نيکول بيلاسکي از آمريکا با زمان 97/07/8 دوم و وينتا موکا از لاتوآ با زمان 50/10/8 سوم شدند. شادي فرج پور با زمان 61/28/8 در مکان پنجم ايستاد و به فينال D رسيد.
در فينال D با يجي کيم از کره جنوبي ، يکاترينا آرتميوا از قزاقستان، ناتاليا سانچز رويز از شيلي ، وينگ هز ان جي از هنگ کنگ و آيدل اوزگول از ترکيه هم گروه شد، در پايان اين مسابقه يجي کيم از کره جنوبي با زمان 58/18/8 اول، يکاترينا آرتميوا از قزاقستان با زمان 78/19/8 دوم و ناتاليا سانچز رويز از شيلي با زمان 76/22/8 سوم شدند، فرج پور نيز با زمان 30/37/8 در رده ششم قرار گرفت و در مجموع در مکان بيست و چهارم جدول رده بندي ايستاد.
در رشته سنگين وزن چهارنفره بانوان نيز نازنين ملائي، حميرا برزگر، شعله خداپرستي و فاطمه ابرغم با حريفان خود مرحله ماقبل نيمه نهايي با آنا نينگارد، شارلوت پولسن، آن آندرسن و ميشل پولتز از دانمارک ، مارگارت برتاسي، آلکساندرا چرومکا، سامانتا وارن و کيمبرلي هوپول از آمريکا ، مارين لوپلون ، ايولن آمل ، دبورا وربلن و شارلوت دوگلار از بلژيک ، کادي ران، اليکا نادليتس، اگليت وسو و کوئيدوکلينگ از استوني ، کارولين هاگينکر، مارينا ساپر، جولين والمولر و ليسا استنکر از اتريش و آنا نينگارد، شارلوت پولسن، آن اندرسن و ميشل پولتز از دانمارک مصاف کردند. در پايان نيز مارگارت برتاسي، آلکساندرا چرومکا، سامانتا وارن و کيمبرلي هوپول از آمريکا با زمان 71/58/6 اول، مارين لوپلون ، ايولن آمل ، دبورا وربلن و شارلوت دوگلار از بلژيک با زمان 67/59/6 دوم و کارولين هاگينکر، مارينا ساپر، جولين والمولر و ليسا استنکر از اتريش با زمان 12/56/7 سوم شدند. قايقرانان کشورمان در اين مسابقه با زمان 45/23/7 در رده ششم قرار گرفتند و براي راه يابي به فينال C و D به مرحله نيمه نهايي راه يافتند.
در اين مرحله نيز با ميزوکي ميوشي، اتسوکو ساکاموتو، آيامي اوييشي و يوکي يامان از ژاپن، کادي ران، اليکا نادليتس، اگليت وسو و کوئيدوکلينگ از استوني و مينا توپو، پريا چانگايايوم ، تارا کورين و ديتيمول وارگس از هند ديدار کردند که ميزوکي ميوشي، اتسوکو ساکاموتو، آيامي اوييشي و يوکي يامان از ژاپن با زمان 79/00/7، . کادي ران، اليکا نادليتس، اگليت وسو و کوئيدوکلينگ از استوني با زمان 24/03/7 ، مينا توپو، پريا چانگايايوم ، تارا کورين و ديتيمول وارگس از هند با زمان 29/05/7 و پاروزنان ايران با زمان 74/08/7 اول تا چهارم شدند. تيم چهار نفره ايران پس از کسب اين رتبه در فينال D با آنا نينگارد، شارلوت پولسن، آن اندرسن و ميشل پولتز از دانمارک مسابقه داد و در پايان با زمان 39/16/7 دوم شد و در مجموع در رده نوزدهم جهان ايستاد.
اين مسابقات امروز 17 مرداد ماه به پايان مي رسد و قايقرانان کشورمان 21 مرداد ماه به ايران با خواهند گشت.