تولید کننده تجهیزات قایقرانی با اشاره به اینکه برای تولید باید صرفه اقتصادی وجود داشته باشد، گفت: انتظار داریم حمایت بیشتری از ما تولیدکننده ها خصوصا با توجه به نیاز و سیاست های کشور صورت بگیرد.
مهرداد احمدی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون قایقرانی درباره شروع فعالیت تولیدی اش در قایقرانی اظهار کرد: از سال ها قبل با توجه به رفاقتی که با آقای باباقزوینی داشتم در کارگاه ایشان شروع به همکاری کردم و از سال 92 مدیریت تولیدی در اختیار خودم است و تلاش می کنیم روز به روز کار را بهتر پیش ببریم.
وی در خصوص محصولات تولیدی اش گفت: در حال حاضر تمام تجهیزات قایقرانی را تولید می کنیم و به جز قایق روئینگ و دراگون بوت برای رشته های دیگر قایقرانی قایق ساخته ایم. در رشته روئینگ هم در حال تحقیقات هستیم و به امید خدا به زودی این قایق هم تولید خواهد شد.
احمدی با اشاره به بازار محصولات تجهیزات قایقرانی اظهار کرد: علاوه بر فدراسیون، بیشتر فروش ما به هیات ها و باشگاه های ورزشی و در کنار آن هیات های قایقرانی نیروهای مسلح است و تعداد بسیار کمی هم قایق شخصی خریداری می شود. البته برای پارو و تجهیزات دیگر مسئله فرق می کند و خریداران شخصی و علاقه مندان هم داریم.
وی در خصوص موانع راه پیشرفت تولید قایق بیان کرد: متاسفانه اکنون شرایط سختی شده و دخل و خرج خیلی هم خوانی ندارد. از طرفی هزینه های تولید بالا رفته و از طرف دیگر خریدار هم توان گران کردن قیمت را ندارد. در کنار آن مسائل مربوط به مالیات و بیمه هم هست. در کل حمایت بیشتری خصوصا از سوی ارگان های مرتبط داریم و با در نظر گرفتن شرایط تولیدی کشور و نیاز به تولید داخل باید توجه بیشتری به ما تولیدکننده های محدودی که در تلاش هستیم محصول با کیفیت تولید کنیم صورت بگیرد.
احمدی در خصوص صادرات تجهیزات قایقرانی تاکید کرد: شخصا 2 سال قبل هزینه کردم و برای بازاریابی به کشورهای همسایه رفتم. خوب آن ها نیاز به تجهیزات دارند و با توجه به قیمت تمام شده ما بسیار به صرفه است که از ما خرید کنند منتهی شرایط تحریمی و بانکی به نحوی است که انتقال پول به کشور مشکل است و علیرغم اینکه به ازبکستان و ترکیه محصولات را صادر کردیم اما با موانعی که پیش آمد این کار متوقف شد.
وی با بیان اینکه «توان رقابت با محصولات سطح اول جهان را داریم» گفت: بسیاری از قایق های تولید ما برای آموزش و با کیفیتی در این حد تولید می شود. از نظر تکنیکی کاملا شرایط تولید قایق درجه یک در ایران وجود دارد و فقط باید بازار آن باشد تا قایق های استاندارد بین المللی تولید کنیم.
احمدی در پاسخ به این سوال که «آیا برای دریافت گواهی نامه از سوی فدراسیون جهانی اقدام کرده اید؟»، بیان کرد: این کار بسیار پرهزینه است و فدراسیون جهانی هزینه کلانی برای تادییه می گیرد. ما در صورتی می توانیم این هزینه را انجام دهیم که بتوانیم تولیداتمان را در بازار هم سطح قایق های نلو و پلاستکس به فروش برسانیم وگرنه از نظر کیفیت توانایی ساخت قایق های مسابقه ای را داریم.
وی در خصوص توسعه فعالیت های تولیدی در سال گذشته اظهار کرد: حدود یک سال است که تلاش می کنیم کارهای با کیفیت تری ارائه دهیم و همین حالا هم اگر در دریاچه آزادی ببینید، قایق های با کیفیت تر و هم از نظر ظاهری زیباتری ارائه کردیم.
احمدی همچنین گفت: ما سعی می کنیم که کارهای متفاوت تری ارائه دهیم و کیفیت محصولات را هم بالا ببریم و هم در قایق و هم پارو تولیدات بهتری داشته باشیم و انتظارمان این است که همه ارگان های مرتبط حمایت داشته باشند تا نهایتا شاهد استفاده محصولات ایرانی با کیفیت در کشور باشیم.