رئیس کمیته آموزش و استعدادیابی فدراسیون قایقرانی در خصوص کلاسهای آنلاین آموزشی گفت: با توجه به همه گیری ویروس کرونا تنها راه برگزاری کلاس های آموزشی، بهصورت آنلاین برای علاقمندان است.
محمدعلی قرائت در گفتوگو با روابطعمومی فدراسیون قایقرانی گفت: از اواخر سال 98 ویروس کرونا وارد کشور شد و باعث شد سال 99 با شرایط خاص و ایجاد محدویت ها آغاز شود و به دنبال این اتفاق کلاسهای آموزشی هم یکی دیگر از مواردی است که چندین ماهی است در هیچ نقطه ای از کشور برگزار نشده بود.
وی ادامه داد: دنیای مجازی کمک خیلی بزرگی در این روز ها به همه دنیا کرده است، و در بخش آموزش نیز نه تنها باعث شد ما بتوانیم کلاسها را بعد از چندین ماه برگزار کنیم بلکه شرایط را بهتر کرده است. بعد از برگزاری چند دوره دانش افزایی برای علاقهمندان، دورههای مربیگری و داوری را که همیشه بهصورت حضوری برگزار میشد از دی ماه سال جاری بهصورت آنلاین برگزار کردیم. تفاوتی که کلاس های مربیگری و داوری با دانش افزایی دارند در قسمت عملی آن دوره است.
قرائت افزود: قسمت عملی کلاسهای داوری و مربیگری نیازمند حضور استادان و دانشجویان در کلاس است و برای فراهم کردن شرایطی مناسب با وزارت ورزش و فدراسیون پزشکی و ورزشی رایزنیهایی انجام شد و در نهایت تصمیم بر این شد که کلاس های تئوری به صورت آنلاین برگزار شود و استانها در پی ایجاد شرایطی مناسب برای برگزاری کلاس عملی یک روزه مجوزهای لازم را بگیرند و قسمت عملی دوره در اولین فرصت طبق برنامهریزی انجام شود.
رئیس کمیته آموزش و استعدادیابی با اشاره به شرایط کرونایی و شکلگیری کلاسها بهصورت آنلاین گفت: برگزاری کلاسها و دوره به صورت آنلاین مزیتهای زیادی برای شرکت کنندهها، میزبان و فدراسیون دارد. زمانی که نفرات برای شرکت در دوره به شهر میزبان سفر میکردند علاوه بر خطرات و هزینههای رفت و آمد، باید چند روز از روند زندگی خود را تغییر میداند و کار را تعطیل میکردند. همچنین هزینههای اسکان و تغذیه هم در کنار هزینههای کلاس وجود داشت. اما کلاسهای آنلاین خیلی از این مشکلات را کم کرده است. از سوی دیگر شرکتکنندهها میتوانند از سراسر جهان در این دورهها حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد: در دوره های دانش افزایی روئینگ، کانوئینگ، پاراکانو و اسلالوم که زیر نظر فدراسیون جهانی بصورت بینالمللی برگزار شد، همه استادانی که در این کلاس ها تدریس کردند از کشورهای مختلف در دوره حضور پیدا کردند. آشنایی با دنیای مجازی یکی دیگر از مزیت های برگزاری آنلاین دوره ها است، چرا که به نفرات کمک میکند به تنهایی بتوانند مطالب جدید روز دنیا در اینترنت آموزش ببینند.
قرائت از برنامه کلاس های آنلاین چنین گفت: تاکنون چهار دوره مربیگری کانوپولو درجه 3 به میزبانی استان یزد، اولین دوره مربیگری رفتینگ درجه 3، داوری درجه 3 اسلالوم و مربیگری درجه 2 کانوپولو به میزبانی استان اردبیل که 4 سال برگزار نشده بود را داشتیم. همچنین در روزهای آینده دورههای مربیگری درجه 3 آبهای آرام به میزبانی یزد، مربیگری درجه 3 اسلالوم به میزبانی کردستان و مربیگری درجه 2 آبهای آرام بعد از 3 سال به میزبانی را خواهیم داشت.
وی با اشاره به استقبال زیاد از دوره های آموزشی گفت: سقف شرکت کنندهها در کلاس و دوره های آنلاین 40 نفر است. این موضوع بسیار خوشحال کننده است ظرفیت کلاس ها تکمیل شده اما باز هم در خواست برای برگزاری هست. به همین منظور کلاس های دانش افزایی که پیش نیاز شرکت در دوره های مربیگری و داوری هستند را برگزار میکنیم و با توجه به امتیاز، دانش و نحوه عملکرد داوران ومربیان به آنها اجازه حضور در دوره ها و ارتقا مدرک را خواهیم داد.